Магазин

Тариф на постачання газу для населення від YASNO у лютому складатиме 6,99 грн./м3

У лютому ціна кубометра природного газу від YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») становитиме 6,99 грн з ПДВ, що на 40 копійок менше, ніж у січні. Як надійний постачальник YASNO відповідально виконує свої зобов’язання перед клієнтами та дотримується встановлених Урядом граничних цін на газ. Відповідне оновлення ціни 26 січня 2021 оприлюднено на сайті YASNO у розділі «Газ».

Нагадаємо, 18 січня Кабінет Міністрів України оприлюднив постанову, яка встановлює граничну ціну на газ для населення: вона не повинна перевищувати 6,99 грн за 1 м3 на період дії карантину, але не довше, ніж до 31 березня 2021 р. У своїй діяльності постачальник YASNO дотримується законодавства і готовий забезпечувати побутових клієнтів блакитним паливом за ціною, встановленою урядом.

«Тариф YASNO і до цього був одним з найпривабливіших на ринку. Ми завжди заздалегідь та прозоро оприлюднюємо ціну для побутових споживачів на наступний місяць, щоб клієнти могли планувати свої витрати. Вже 42 тисячі клієнтів у Києві та Донецькій області обрали YASNO постачальником газу і сплачують за спожите паливо не лише за вигідною ціною, а й за допомогою зручних онлайн-сервісів, не виходячи з дому. Ми продовжуємо розглядати заявки на приєднання до договору на постачання газу», – зазначив директор YASNO в Києві Віктор Мельников.

Приєднатися до постачання газу від YASNO можна на сайті компанії, за допомогою Viber-бота або за попереднім записом в одному з 7 енергоофісів у Києві.

Окрім вигідної ціни на газ, YASNO пропонує: 

• єдиний Особистий кабінет для розрахунків без комісії за газ та електроенергію;

• обслуговування в зручних онлайн-сервісах і комфортних енергоофісах;

• знижки на енергоефективні продукти та консультації з енергоефективності.


Вас може зацікавити: