Магазин

Додаткові 10% бонусів в Програмі лояльності YASNOЛОВ за вчасну оплату рахунків: стартує акція від YASNO та Visa

У період з 25 березня по 25 травня триватиме акція від Visa для побутових клієнтів YASNO у Києві. Клієнти YASNO-учасники Програми лояльності YASNOЛОВ, котрі у цей період будуть розраховуватись за спожиту електроенергію можуть отримати додатково* 10% бонусів. Як скористатися пропозицією, розповідаємо.

Отримати 10% бонусів у Програмі лояльності YASNOЛОВ клієнти можуть за вчасно (до 20 числа) та у повному обсязі сплачений рахунок за спожиту електроенергію.

Щоб отримати додатково* ще 10% бонусів від Visa, киянам необхідно:

• завантажити мобільний застосунок YASNO Mobile (в App Store або Play Market) на свій смартфон 

• внести необхідні дані для реєстрації або входу у свій профіль

• додати власну картку Visa, зберегти її та оплатити рахунок (кількість доданих карток для оплат не обмежена).

Такі прості дії у вказаний період дозволять отримати 20% бонусів. Вони надійдуть на рахунок у Програмі лояльності YASNOЛОВ

«Ми любимо тішити наших клієнтів класними пропозиціями. Щоб ними користуватись достатньо всього лише сплачувати рахунки за електроенергію. Не накопичуйте боргів і отримуйте додаткові бонуси», - сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Максимальну суму бонусу (500) можна отримати за оплату рахунка від 5000 грн і більше.

Правила акції розміщено за посиланням: yasno.com.ua/files/VISA-rules-of-the-promotion.pdf.

Сплачуйте рахунки, отримуйте бонуси та обмінюйте їх на пропозиції від партнерів, котрих щотижня стає все більше. Наразі вже доступні пропозиції від WOG, IHerb, Будинок Іграшок, Yakaboo, Comfy, Фокстрот та інших.


*Додатково до 10% бонусів за вчасну та повну оплату. Акція діє на території м.Київ, з 25.03.2024 року по 25.05.2024 року або до моменту вичерпання бюджету Акції, яке автоматично припиняє Акцію раніше від дати закінчення її строку. Про умови та обмеження Акції - yasno.com.ua/files/VISA-rules-of-the-promotion.pdf

Вас може зацікавити: