Магазин

Не тільки кава та пальне: на АЗК WOG можна сплатити за світло

Розрахуватися за електроенергію, спожиту у київській квартирі чи будинку, можна не лише через онлайн-сервіси YASNO, а й на АЗК WOG. Таку можливість для своїх клієнтів реалізував YASNO спільно з фінансовим партнером ГлобалМані.

Оплата рахунку займе лише декілька хвилин, тому внести платіж можна поки заправляється автівка. Для цього потрібно:

- назвати оператору номер особового рахунку та ПІБ власника житла, яке знаходиться у столиці;

- оператор повідомить точну суму нарахувань за світло;

- клієнт може сплатити цю або іншу суму готівкою.

Перелік АЗК WOG по всій країні, на яких можна сплатити рахунок від YASNO, вказано тут.

«Для нас дуже важливо, аби клієнт мав вибір, як йому зручніше розраховуватися за електроенергію. Для когось – це Особистий кабінет, чат-боти, інтернет-банкінг або мобільний застосунок. Інші, особливо люди старшого віку, віддають перевагу оплаті у відділеннях банків чи Укрпошти. А для водіїв, які користуються АЗК WOG, ми забезпечили ще й можливість внести платіж прямо під час заправки авто. Це швидко, зручно і не потрібно витрачати додатковий час», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

«Мережа АЗК WOG прагне бути надійним партнером для наших клієнтів та пропонувати максимум зручних сервісів, які дають можливість задовольнити їхні потреби в найбільш зручний спосіб. Більше того, наша команда реагує на виклики сьогодення й упроваджує послуги, найбільш актуальні для споживачів саме в цей час. Опція оплати за спожиту електроенергію розширила лінійку таких сервісів», - сказав директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG Олег Кушіль.


Вас може зацікавити: