Магазин

Встигніть отримати подарунки від YASNO

Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO долучився до новорічної акції Таємний Поштарик від Київ Цифровий. Учасники, які створять привітання з побажанням світла до 14 січня, мають можливість виграти один з 50 енергоефективних наборів, зібраних експертами YASNO для ощадливого споживання електроенергії. Розповідаємо деталі.

Через цілеспрямовану атаку ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури і відключення, усі ми переглянули своє ставлення до електроенергії. Адже без неї: немає світла вдома і на роботі, не працюють магазини і не їде метро, вечори починаються раніше, і домашні справи вже вирішуються не за власним графіком, а за наявності електроенергії.

В таких умовах, важливо, щоб кожен свідомо використовував електроенергію, бо саме такий підхід може дозволити зменшити кількість відключень. Для цього достатньо обмежити використання енергоємних приладів у пікові години навантаження та для початку – замінити звичайні лампи розжарювання на LED.

Щоб допомогти зробити перший крок на шляху до ощадливого споживання електроенергії, експерти YASNO підготували 50 енергоефективних наборів, які можна отримати, побажавши у своїх листівках світла. Один набір містить річний запас LED ламп різних видів, а також “розумні” розетки, які дозволяють запрограмувати ввімкнення/вимкнення електроприладів у потрібний час.

Щоб долучитись до розіграшу від YASNO, необхідно у сервісі Таємний поштарик в застосунку Київ Цифровий обрати – Створити поштівку. У тексті привітання обов’язково використати одне із слів: «світло» або «ясно».

Розіграш подарунків від YASNO Київ Цифровий проведе 16 січня. Переможців буде визначено за допомогою сервісу random.org.

«Енергетики зі свого боку роблять усе можливе і неможливе, щоб в домівках українців було світло. Але через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури, необхідно навчитись свідомо використовувати електроенергію і навіть такий не значний, здавалось би, крок, як заміна ламп у цьому теж може допомогти. Тож долучайтесь. Створюйте світлі побажання та виграйте енергоефективний подарунок від YASNO», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Вас може зацікавити: