Магазин

Оновлена платіжка від YASNO:

Яку інформацію кияни можуть знайти в рахунку за електроенергію

Відтепер паперові рахунки за спожиту електроенергію від YASNO кияни отримуватимуть у новому форматі. Більш зрозумілий, без зайвої інформації, лише детальна інформація щодо нарахувань. Постачальник продовжує спрощувати процеси та вдосконалювати сервіси для зручності клієнтів. Рахунок за електроенергію, як і раніше, доступний також у онлайн-форматі в Особистому кабінеті та у мобільному застосунку. Які саме дані є у рахунку і на що варто звертати увагу, розповідає YASNO. 

Щоб уникнути непорозумінь і сплачувати кошти на правильний рахунок, за вірними реквізитами та розуміти чому сума до сплати саме така, а не інша, у рахунку YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») розміщена уся необхідна інформація для клієнтів, а саме:

• інформація про рахунок, постачальника та клієнта

• форма для внесення клієнтами актуальних показань на дату сплати рахунка

• показання лічильника, отримані постачальником від ОСР та діючий тариф

• детальна інформація щодо розрахунків

• ЕІС-код (код комерційного обліку) та адреса сайту постачальника

• QR-код – посилання на електронну форму оплати рахунка.

Нагадуємо, сплачувати рахунок за спожиту електроенергію необхідно до 20 числа щомісяця. Робити це зручно через онлайн-сервіси YASNO: Особистий кабінет, мобільний застосунок, сайт, чатботів у Viber та Telegram.

Вчасні платежі сьогодні дозволяють енергетикам продовжувати тримати енергетичний фронт та максимально швидко відновлювати пошкоджені мережі і повертати до домівок українців світло.

YASNO дякує усім свідомим клієнтам та закликає продовжувати сплачувати рахунки за електроенергію.

Вас може зацікавити: