Магазин

«Давай, грай»:

YASNO підтримало соціальну ініціативу фонду Shakhtar Social Foundation

YASNO стало партнером проєкту «Давай, грай», який розвиває дитячий любительський футбол, ініціатором якого є фонд Shakhtar Social Foundation. Мета проєкту – надати можливість дітям безкоштовно займатись футболом разом з тренером на спеціально облаштованих майданчиках по всій країні.

На днях у Львові, на одному з майданчиків, створеному в рамках ініціативи фонду Shakhtar Social Foundation та за підтримки бренду YASNO, відбулось тренування з гравцем футбольного клубу «Шахтар» Данилом Сіканом. В заході також взяв участь Євген Бушма, директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO. Гості пограли разом з дітьми у футбол, вручили подарунки усім учасникам тренування від футбольного клубу Шахтар та YASNO. Діти мали можливість не лише потренуватись з зірковим гравцем, а й поспілкуватись та зробити спільні фото.

«Я свого часу тренувався на звичайному полі з піску, а тут такий прекрасний майданчик. Тренуватись – суцільне задоволення. Ми поспілкувались, пограли і всі отримали позитивні емоції. Сподіваємось це надихне юних спортсменів на високі результати», – сказав Данило Сікан, нападник футбольного клубу «Шахтар».

«Ми рідко розповідаємо про соціальні ініціативи, в яких приймаємо участь, але цією захотіли поділитись. «Давай, грай» – це класний, позитивний і надихаючий проєкт. Діти отримали можливість тренуватись і прокладати собі шлях у майбутнє. Ми, YASNO, раді бути причетними до таких світлих проєктів. Впевнені, що такі ініціативи сприяють позитивному налаштуванню молоді, постановці правильних цілей та формуванню впевненості для руху тільки вперед», – сказав Євген Бушма, директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO.

Нагадаємо, проєкт «Давай, грай» діє в 33 населених пунктах України, а в програмі займається понад 1800 дітей. Безпосередньо у Львові YASNO забезпечив спортивний майданчик усім необхідним інвентарем. Також діти разом з графіті-майстром придумали макет та розмалювали мурал в патріотичних кольорах, який надихає тренуватись ще завзятіше та досягати професійних вершин у футболі.

Вас може зацікавити: