Магазин

«Разом ми сильніші»: Понад 500 транзакцій на рахунки багатодітних сімей здійснено за перші дні проєкту

За перші дні проєкту підтримки від YASNO «Разом ми сильніші» небайдужими українцями здійснено понад 500 транзакцій на рахунки по електроенергії багатодітних сімей. Як подарувати світло і долучитись до проєкту, розповідає YASNO.

На початку травня в YASNO стартував проєкт, який покликаний допомогти багатодітним родинам, сплативши замість них за електроенергію. Електропостачання – це лише одна з базових послуг, якою має бути забезпечена кожна родина, але нині навіть її не всі українці можуть собі дозволити. Найважче, звісно, багатодітним родинам, тому, щоб підтримати цю соціальну вразливу категорію населення, YASNO створив можливість їм допомагати.

Долучитись до проєкту «Разом ми сильніші» може кожен українець, незалежно від того, чи є YASNO його постачальником.

Для цього необхідно:

  1. Перейти у форму оплати за посиланням: https://bit.ly/39pvKfh.
  2. Вказати суму, яку готові задонатити. Система пропонує обрати 25, 50, 100 або 200 грн і підтвердити платіж.

Кошти зараховуються на особовий рахунок за електроенергію однієї з тисяч багатодітних сімей, який система визначить автоматично.

Перелік особових рахунків для допомоги сформовано відповідно до критеріїв, визначених постачальниками, які працюють під брендом YASNO. Кількість донатів необмежена.

«Ми переконані, що найближчим часом ми зможемо повідомити, що всі багатодітні родини, яким була необхідна допомога на енергетичному фронті, – отримали її у повному обсязі. Бо разом ми сильніші, разом будь-яке питання вирішити простіше. Навіть незначні суми, які українці можуть перевести на рахунки багатодітних дітей, у сумі дозволять погасити їхню заборгованість за електроенергію і подарувати світло для їхніх домівок у ці найтемніші часи», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор операційної компанії D.Solutions, що розвиває бренд YASNO. 


Вас може зацікавити: