Магазин

Постачальник YASNO приєднався до сервісу електронного документообігу «Вчасно»

YASNO продовжує розвивати обслуговування та робити його ще більш зручним для клієнтів. Відтепер юридичні споживачі YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») зможуть обмінюватися з постачальником електронними документами через сервіс «Вчасно».  

За наявності електронного цифрового підпису через сервіс «Вчасно» можна надавати та отримувати:

• рахунки

• акти прийму-передачі та звіряння

• усі типи заяв та звіти про обсяги спожитої електроенергії 

• заявки про очікуваний обсяг договірної величини споживання

• документи для супроводження договірних відносин тощо. 

Сервіс «Вчасно» доступний для усіх клієнтів, які прагнуть економити свій час та ресурси. З електронним документообігом не потрібно друкувати та підписувати документи від руки, а потім чекати кур’єра чи йти у відділення для їх відправки. Усі документи зберігаються у безпечних хмарних дата-центрах, і клієнт має доступ до них 24/7 з будь-якого пристрою. В умовах воєнного часу це надзвичайно важливо для будь-якого бізнесу. 

Відповідно до чинного законодавства України, документи, підписані Кваліфікованим електронним підписом (КЕП), мають таку саму юридичну силу як і паперові примірники з власноручним підписом.

Після переходу на електронний документообіг, підприємство не тільки отримає переваги для себе, це також допоможе зменшити навантаження на транспортні та логістичні компанії, які сьогодні максимально задіяні у забезпеченні першочергових потреб країни.

Вже зараз ви можете приєднатися до сервісу і безкоштовно надсилати, підписувати та обмінюватися е-документами з постачальником YASNO. Все, що для цього потрібно — зареєструватись в сервісі «Вчасно», мати дійсний цифровий підпис та надати заяву-приєднання .  


Вас може зацікавити: