Магазин

YASNO продовжує працювати та надавати послуги з електропостачання

У цей складний для країни час постачальник YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») продовжує працювати та надавати клієнтам послуги з електропостачання.

На період військових дій усі медичні установи, військові та силові структури, а також виробники хліба столиці будуть отримувати електроенергію безкоштовно. 

Для жителів області будуть сформовані електронні рахунки за електроенергію, спожиту у лютому. У зв’язку з воєнним станом паперові платіжки не будуть доставлені на поштову адресу клієнтів.

Отримати електронний рахунок та одразу сплатити його можна після 10 березня:

в Особистому кабінеті YASNO

  • через смс або viber-повідомлення (у такий спосіб рахунки будуть направлені клієнтам, чиї номери телефонів є у базі постачальника).

Внести платіж можна і через інтернет-банкінги (Приват24, ПУМБ-online тощо), де буде виставлена сума до сплати. Дізнатись її також можна через контакт-центр, написавши особисте повідомлення на сторінці постачальника у Facebook або зателефонувавши за номером (044/067/066/093) 277 18 18

Щиро вдячні клієнтам за розуміння та пошук можливостей у такий буремний час сплачувати рахунки за електроенергію. Адже від цього залежить робота електростанцій та інших підприємств енергетичної галузі, які забезпечують світлом усю країну. Сьогодні кожен платіж, навіть частковий, має важливе значення для підтримки усієї енергосистеми.

Миру нам усім! 

Вас може зацікавити: