Магазин

Клієнти YASNО в квітні отримуватимуть газ за тією ж ціною, що й у березні

Постачальник газу, електроенергії та рішень з енергоефективності YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») залишив незмінною ціну на газ у квітні в обох тарифних планах: Комерційних пропозиціях «Місячна» та «Базова річна».

Приватні клієнти сплачуватимуть за спожите в квітні блакитне паливо за ціною 8,46 грн/мᶾ (з урахуванням тарифа оператора ГТС і ПДВ). Відповідну інформацію опубліковано 27.03.2022 р. на офіційному сайті YASNO в розділі «Газ».

Також YASNO продовжує приєднувати клієнтів до Договору постачання природного газу. Нові споживачі можуть обрати Комерційну пропозицію «Місячна» або «Базова річна». Подати заяву-приєднання та всі необхідні документи найзручніше онлайн на сайті YASNO або через чат-бот у Viber. Варто враховувати, що у зв’язку з воєнним станом фахівці опрацьовують заяви-приєднання по мірі стабілізації ситуації в регіоні.

Приєднавшись до постачання газу в YASNO, клієнти можуть сплачувати за обидва енергоносії без комісії в єдиному Особистому кабінеті та зручно й оперативно вирішувати питання онлайн. 

Вас може зацікавити: