Магазин

Відтепер ФОП можуть сплачувати за електроенергію в Особистому кабінеті YASNO

Електропостачальник YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») запровадив нову функцію в Особистому кабінеті для юридичних клієнтів. Тепер через цей сервіс усі ФОП мають можливість сплачувати рахунки онлайн.

Раніше сплачувати рахунки через Особистий кабінет могли лише побутові клієнти YASNO. Наразі ця опція доступна також для усіх 16 тис. ФОП, які купують електроенергію в постачальника. Розрахуватися у такий спосіб можна за декілька хвилин просто з мобільного або будь-якого іншого пристрою. Для цього потрібно:

- увійти до Особистого кабінету юридичного споживача, вказавши свій логін та пароль;

· обрати особовий рахунок, якщо їх декілька в одному кабінеті;

· серед виставлених рахунків обрати один або декілька, за якими будуть вноситись кошти, та натиснути кнопку «Сплатити»;




· обрати зручну форму оплати. Наприклад, Apple Pay / GPay та натиснути кнопку «Сплатити»;



· або банківською карткою через Mono Pay. У цьому разі потрібно ввести реквізити картки та натиснути «Підтвердити»;



· після цього можна повернутися на сайт. 



«Тепер через Особистий кабінет підприємці можуть вирішити майже усі питання, які стосуються електропостачання для бізнесу. Електронний сервіс дозволяє це робити у зручний час та у будь-якому місці. Не потрібно йти до енергоофісу, стояти у черзі у банку, відкривати декілька мобільних додатків – в Особистому кабінеті YASNO юридичні споживачі усього у декілька кліків можуть розрахуватися за електроенергію, а також отримати необхідну інформацію за своїм особовим рахунком», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Нагадаємо, в Особистому кабінеті YASNO окрім оплати бізнес-клієнти також можуть дистанційно виконувати розрахунок вартості електроенергії, отримувати документи з цифровим підписом постачальника, контролювати обсяги споживання, переглядати історію платежів та подавати прогнозовані обсяги постачання на наступний рік чи період дії тарифного плану. 

Вас може зацікавити: