Магазин

Як знайти зарядні станції з найвигіднішим тарифом: поради електроавтомобілістам у столиці

Найвигідніший тариф на заряджання електроавтомобілей наразі діє в мережі зарядних станцій YASNO E-mobility. Зарядка через швидкі порти CHAdeMO та CCS коштує всього 12 грн/кВт∙год, а через порт змінного струму Type 2 – 8 грн/кВт∙год. Скористатись вигідною пропозицією власники електротранспорту можуть на усіх зарядних станціях мережі.

Зарядні станції YASNO E-mobility розташовані у великих містах та на основних автомагістралях країни. Це надійні та швидкі станції, які здатні зарядити будь-який серійний електромобіль безпосередньо або через адаптер, завдяки роз'ємам CHAdeMO, CCS 2 та АС Type 2. 

Зокрема у Києві та Київській області встановлено 27 станцій. Наприклад, підзарядити електроавтомобіль можна зручно під час шопінгу у торгових центрах столиці: River Mall, ЦУМ, Piramida, Променада центр, Домосфера. 

Для зручності користування станціями достатньо встановити мобільний застосунок E-mobility YASNO. Він містить інформацію, яка стане в пригоді кожному клієнту. З його допомогою клієнти швидко зможуть:

- дізнатись розташування усіх станцій мережі

- відслідкувати чи вільна зараз найближча зарядна станція на шляху та які умови паркування діють біля неї

- ознайомитись з діючими тарифами

- оплати зарядну сесію.

«Ми продовжуємо працювати у напрямку розбудови зарядної інфраструктури, щоб якомога більше українців могли обирати для користування цей екологічний вид транспорту. До кінця року плануємо збільшити кількість зарядних станцій по всій Україні, тож якщо бажаєте, щоб зарядна станція мережі YASNO E-mobility з’явилась біля вашого дому/офісу, пишіть на пошту emobility@yasno.com.ua і ми обов’язково розглянемо можливість встановлення станції на даній локації», – розповів генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

 

Вас може зацікавити: