Магазин

Завдяки YASNO підприємства змогли заощадити 45,9 млн кВт∙год електроенергії та 1,67 млн м3 газу у цьому році

За 9 місяців цього року підрозділ YASNO Energy Efficiency реалізував енергоефективні проєкти на підприємствах, котрі загалом дозволили зменшити споживання електроенергії на 45,9 млн кВт∙год та газу на 1,67 млн м3 відповідно. Такої економії достатньо, щоб забезпечити електроенергією та газом майже 20 тис. приватних будинків протягом 9 місяців. 

Підприємства, котрі звертаються до YASNO Energy Efficiency і впроваджують енергоефективні заходи, не лише роблять свою діяльність сталою, а й демонструють свою свідому позицію по відношенню до інших сфер. Адже підвищуючи енергоефективність підприємств, вивільняються енергоресурси для забезпечення інших потреб країни та населення. Це особливо актуально в нинішніх умовах, під час війни, коли цінність енергоресурсів набула ще більш вагомого значення.

Менше ніж за рік експерти YASNO Energy Efficiency допомогли заощадити стільки ресурсів, що їх вистачило б для забезпечення світлом і газом майже 20 тис. приватних будинків протягом 9 місяців. 

А якщо розглянути цей обсяг економії у розрізі одного місяця, то електроенергією можна забезпечити майже 179 тис. приватних будинків, а газом – 11 тис. помешкань*. 

«Споживайте енергоресурси відповідально. А якщо не знаєте, як це якісно та вигідно реалізувати, звертайтесь до експертів з енергоефективності YASNO. Вони проконсультують та підберуть оптимальні рішення для вашого підприємства та бізнесу», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Нагадаємо, щоб модернізувати підприємство та почати економити енергоресурси, достатньо звернутись за номерами: (044) 581-93-07, (050) 392-04-09 або написати на пошту: esco@yasno.com.ua.


*Для розрахунку використано показники середнього споживання у Дніпропетровській області. Наразі вони становлять 257 кВт·год з електроенергії та 100 м³ з газу. 

Вас може зацікавити: