Магазин

Клієнти YASNO продовжують допомагати: результати проєкту «Разом ми сильніші» за перше півріччя 2023

З січня по червень цього року клієнти YASNO сплатили за клієнтів, як мають труднощі з оплатою за спожиту електроенергію на суму майже 100 тис. грн в рамках проєкту «Разом ми сильніші». З моменту запуску проєкту загальна сума донатів складає 670 тис. грн. Підтримку вже отримали понад 5 тис. сімей.

У рамках проєкту «Разом ми сильніші» бажаючі можуть допомогти сплатити за електроенергію тим, хто цього потребує і для кого будь-яка сума стане відчутною допомогою у важкий час.

Зробити внесок у сумі 50, 100, 250 або 500 грн можна на сайті або у viber-боті YASNO. Система рандомно визначає особовий рахунок, на який зараховуються кошти. Кількість транзакцій не обмежена. Категорії клієнтів, на чиї особові рахунки надходять донати, вказано на сайті в умовах проєкту. Зокрема це: багатодітні сім’ї, родини загиблих військовослужбовців, ветерани та інваліди військової служби, учасники бойових дій та війни, інваліди війни 1-3 групи.

Отримані кошти використовуються виключно як оплата за спожиту електричну енергію клієнтів, які під час воєнного стану не мають змоги це зробити самостійно.


Вас може зацікавити: