Магазин

На вимогу НЕК Укренерго оператори системи розподілу ввели графіки відключення електропостачання

В результаті ракетного обстрілу 10 жовтня були пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури в 11 областях та місті Києві. Наразі тривають відновлювальні роботи для стабільного функціонування енергосистеми. 

Через це НЕК Укренерго була змушена запровадити графіки аварійного відключення електропостачання. Починаючи з 11 жовтня оператори системи розподілу будуть повідомляти адреси, за якими планується обмеження електроенергії. 

Графік погодинних відключень електроенергії у м. Київ можна дізнатись за посиланням: https://bit.ly/3MkBTsC 

YASNO рекомендує усім клієнтам завчасно заряджати пристрої та не вмикати енергоємні побутові прилади у піковий період споживання з 17:00 до 22:00. Це допоможе енергетикам швидше виконати усі відновлювальні роботи та повернути безперервне електропостачання в оселі українців. 

Нагадуємо, що з усіх питань аварійних відключень та проведення ремонтних робіт необхідно звертатися безпосередньо до оператора системи розподілу, до мереж якого підключено будинок: https://kyiv.yasno.com.ua/contacts-osr

Щодо роботи енергоофісів YASNO, то з міркувань безпеки наразі у столиці вони працюють у дистанційному режимі. Про відновлення очного обслуговування буде повідомлено додатково.



Вас може зацікавити: