Магазин

Малий та середній бізнес може онлайн приєднатися до YASNO на постачання газу

Стати клієнтами YASNO з постачання газу підприємці тепер можуть без очних візитів до енергоофісу та збору паперових документів. Підключитися до постачальника можна онлайн за кілька хвилин навіть зі смартфону.

Для цього потрібно заповнити форму на сайті, де слід вказати основні дані та підтвердити особу через ДІЯ або BankID (для ТОВ – за кодом ЭДРПОУ). Усі документи, які необхідні для укладання договору, будуть завантажені автоматично. Також підприємці одразу можуть обрати один з тарифів: з попередньою оплатою або з повною постоплатою за фактом споживання.  

Після формування заявки вона одразу потрапляє на розгляд, а вже через декілька днів клієнт отримає інформацію щодо рішення постачальника про приєднання. 

«Рік тому для малого та середнього бізнесу ми запустили унікальний продукт, який дозволяє онлайн змінити постачальника електроенергії та приєднатися до YASNO на фіксований тариф. Наразі 80% підключених підприємств подають заявку саме онлайн. З огляду на таку затребуваність ми створили подібний сервіс для клієнтів, які бажають купувати в YASNO і газ. Це швидкий і зручний спосіб змінити постачальника, обрати оптимальний тариф та отримати якісний сервіс», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: