Магазин

У березні близько 150 закладів критичної інфраструктури отримали електроенергію від YASNO безкоштовно

Від початку війни YASNO безкоштовно надає електроенергію закладам критичної інфраструктури – державним та комунальним медичним установам, військовим та силовим структурам, виробникам хліба. Минулого місяця таких об’єктів в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях було близько 150.

Загалом у лютому та березні споживання цих закладів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях склало майже 18 млн кВт⋅год на суму близько 75 млн грн. Серед тих, кому YASNO постачає електроенергію безкоштовно – «Інститут травматології та ортопедії АМН України», «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова», «Курахівська міська лікарня» та ін. 

«Сьогодні кожен з нас має підтримувати країну у різних напрямках – допомагати нашим захисникам, що боронять країну від окупанта, та жителям, які приїхали з інших областей, працювати заради підтримки економіки та тримати енергетичний фронт. Ми розуміємо, що стабільна робота підприємств критичної інфраструктури зараз важлива, як ніколи, тому почали постачати електроенергію цим закладам безкоштовно. Це наш внесок у майбутню перемогу!», – сказав директор YASNO в Києві Віктор Мельников.


Вас може зацікавити: