Магазин

Фіксований тариф для бізнесу: як захиститися від коливань ціни на електроенергію

У новому продукті з постачання електроенергії для малого та середнього бізнесу бренд YASNO пропонує клієнтам зафіксувати ціну на електроенергію на весь період споживання. Що це означає та як працює?

Зазвичай постачальники пропонують підприємцям оплачувати за спожиті обсяги електроенергії по цінам, які формуються щомісячно або щоденно. Це пов’язано з тим, що на ринку електроенергії для бізнесу ціна на товар змінюється дуже динамічно: вона може зростати та спадати навіть щогодини, а вже наприкінці місяця визначається фінальна розрахункова ціна. Іноді кінцева ціна може сильно відхилятися від очікувань клієнтів, якщо в них немає часу моніторити це питання впродовж всього періоду. Саме тому YASNO сформував окремі тарифні плани для таких бізнесів, в основі яких – фіксована ціна на електроенергію.

Окрім того, що фіксована вартість електроенергії дає можливість чітко прогнозувати власні витрати, а значить і дає додаткову впевненість у ведені бізнесу підприємцям, в поточних умовах тенденцій зростання вартості енергоносіїв – це ще й пряма можливість захистити себе від ризиків різкого збільшення цін на електроенергію та насамкінець зекономити за умови такого зростання. Постачальник бронює певний обсяг електроенергії по фіксованій ціні та формує перелік клієнтів на таку фіксовану ціну у межах заброньованого обсягу споживання. Таким чином піклуючись про своїх клієнтів.

Отож, протягом часу дії контракту (три або шість місяців, залежно від обраного тарифного плану) бізнес може не хвилюватися про зміну ціни ресурсу на ринку. Особливо важливим це є зараз, коли граничні ціни електроенергії на ринку для бізнесу були змінені.

Нагадаємо, YASNO запустив продукт для малого та середнього бізнесу, який включає декілька тарифних планів з фіксованою ціною на тривалий термін (3 або 6 місяців), швидкий процес укладання договору повністю онлайн та сучасні диджитал-сервіси. Для того, щоб перейти до постачання від YASNO, потрібно заповнити онлайн-форму на вебсайті

Вас може зацікавити: