Магазин

На території дилерського центру АВТ Баварія Київ запрацювала зарядна станція, яку обслуговуватиме YASNO

На території дилерського центру АВТ Баварія Київ, який розташований за адресою: Київська обл., с. Гора, вул. Бориспільська, 16 запрацювала швидкісна зарядна станція, по якій YASNO E-mobility надає послуги із заряджання, потужністю 180 кВт. Як скористатись зарядною станцією, розповідаємо.

Швидкісна зарядна станція потужністю 180 кВт має три порта: 2 порта CCS Combo 2 та розетку з роз’ємом Type 2. Станція може одночасно заряджати два електроавтомобіля на двох швидкісних портах (DC), при цьому їхня потужність буде обмежена до ~ 90 кВт∙год.

Станція розташована праворуч від в'їзду на територію дилерського центру АВТ Баварія Київ. В'їзд на майданчик, де розташована зарядна станція безкоштовний, доступ цілодобовий (під час воєнного стану терміни роботи можуть змінюватися).

«Запуск зарядної станції – це лише старт партнерства YASNO та АВТ Баварія Київ. У нас багато планів. Найближчим часом розповімо про вигідні пропозиції та спеціальні тарифи для власників електроавтомобілів», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.  

Нагадаємо, знайти зарядні станції YASNO E-mobility на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка у даний час та які умови паркування діють біля неї, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання.

Вас може зацікавити: