Магазин

Шановні клієнти!

У зв’язку з внесенням змін постановою НКРЕКП від 07.02.2023 № 244 до Правил роздрібного ринку електричної енергії (далі – Правила), затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 №312, з метою забезпечення можливостей електронного документообігу та дистанційного укладення договорів, Товариство повідомляє про внесення змін до публічних договорів про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг та про постачання електричної енергії споживачу (далі – Договори), а саме про оприлюднення нової редакції наступних документів:

1) додатків 1 (Заяви-приєднання) до Договорів;

2) додатків 3 (Угоди про електронний документообіг на заміну додатків 3 та 3.1.) до Договорів;

3) додатку 1 (Заяви-повідомлення) до договору про купівлю-продаж електричної енергії за «зеленим» тарифом приватним домогосподарством. 

З оновленими редакціями документів можна ознайомитись на сайті Товариства за посиланнями https://kyiv.yasno.com.ua.

Повідомляємо, що Споживач має право не погодитись із запропонованими змінами, про що має письмово повідомити Постачальника у відповідності до п.3.2.4. Правил протягом 5 робочих днів з дати публікації цього повідомлення. В такому випадку Договір буде вважатись достроково розірваним без застосування будь-яких штрафних санкцій і в разі не обрання іншого електропостачальника у порядку, передбаченому розділом VI Правил, постачання буде здійснюватися постачальником «останньої надії».

Вас може зацікавити: