Магазин

YASNO закликає клієнтів підтримати енергетичний фронт

та за можливості вносити платежі

У складних умовах війни YASNO продовжує надавати клієнтам послуги з електропостачання та докладає максимум зусиль для підтримки країни. На період військових дій усі медичні установи, військові та силові структури, а також виробники хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримують електроенергію безкоштовно. 

Сьогодні як ніколи важлива допомога клієнтів, які мають змогу розраховуватися за енергоресурси. Це і підприємства, які продовжують працювати, і жителі, які знаходяться у відносно безпечних регіонах та мають фінансову можливість допомагати армії та тим, хто опинився у складних умовах. 

Кожна оплата рахунку - це суттєвий внесок у підтримку ще одного фронту - енергетичного, де тримають оборону тисячі енергетиків. Ризикуючи життям вони щодня відновлюють пошкоджені мережі та забезпечують безперебійну роботу електростанцій. Усе для того, щоб країна була зі світлом.  

Рахунки за спожиту електроенергію у лютому будуть сформовані лише в електронному форматі. Отримати електронний рахунок можна:

  • в Особистому кабінеті YASNO;
  • через Контакт Центр (044/067/066/093) 277 18 18;
  • надіславши запит на електрону адресу b2b.kyiv@yasno.com.ua;
  • звернувшись до Вашого персонального менеджера з обслуговування.

Реквізити для сплати рахунків Ви можете знайти в розділі Оплата

YASNO розуміє обставини, у яких опинилися клієнти, та дякує усім, хто продовжує вносити платежі. 

Країні потрібна електроенергія, а для цього необхідні ресурси. І тільки спільними зусиллями ми втримаємо енергетичний фронт та обов'язково переможемо! 


Вас може зацікавити: