Магазин

YASNO в Одесі

Відтепер юридичні клієнти YASNO в Одесі можуть вирішити питання, пов’язані з електро- та газопостачанням, завітавши до енергоофісу постачальника за адресою: вул. Буніна 10, Морський Бізнес центр, корп.1, поверх 3. Чому все більше юридичних клієнтів по всей країні обирає YASNO своїм постачальником та як підприємцям Одеси скористатись вигідним фіксованим тарифом на електроенергію, розповідаємо у матеріалі. 

YASNO надає послуги з постачання електроенергії та газу на всій території України (окрім тимчасово непідконтрольних). Це не лише зручно, але й важливо для оптимізації діяльності мережевих компаній або підприємств. 

Енергоофіс в Одесі – це вже 57 офіс YASNO, куди клієнти можуть звернутись для очного обслуговування. Свої представництва-офіси YASNO має у Києві, Львові, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Також взаємодіяти з постачальником можна швидко і зручно за допомогою онлайн-сервісів, які компанія постійно вдосконалює та працює над створенням нових: сайт, Особистий кабінет, мобільний застосунок, чатботи у Viber та Telegram, сторінки у Facebook, LinkedIn, Instagram.

Нагадаємо, що сьогодні українські підприємства можуть вільно змінювати електропостачальника, обираючи найбільш вигідні для себе умови. Для малого та середнього бізнесу, YASNO створив комплексний продукт, який забезпечить підприємцям максимально комфортні та вигідні умови, а також швидкий процес приєднання навіть зі смартфону. Кожен клієнт може обрати для себе зручну модель оплати, фіксований тариф на весь період договору, що дозволить чітко планувати витрати наперед, а також у користуванні клієнта будуть сучасні онлайн-сервіси постачальника, які дозволяють швидко сплатити і вирішити усі інші питання.

«Наближчим часом ми плануємо зустрітись з підприємцями Одеси та розповісти детальніше про те, як працює ринок електричної енергії, поділитись своєю експертизою і розповісти, в яких питаннях ми можемо допомогти. Зараз з нами понад 80 тисяч бізнес-клієнтів і їхня кількість постійно зростає. Обирайте провідного постачальника електроенергії, який стане надійним партнером для вашого бізнесу», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Вас може зацікавити: