Магазин

YASNO відкрив енергоофіс у Вінниці

Щоб бути ближче до клієнтів та покращити якість обслуговування, YASNO відкрив енергоофіс у Вінниці. Тепер юридичні клієнти регіону можуть отримати консультацію з питань постачання електроенергії та/або газу за адресою: вул. 600-річчя, буд 1, IT-парк M9.

Менеджери YASNO допоможуть підприємствам у підготовці пакету документів та укладанні договору про постачання. Також вони проконсультують клієнтів з усіх питань щодо ціноутворення, виставлення рахунків та документообороту. 

Енергоофіс працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00. Звернутися до фахівців YASNO у Вінниці можна також за телефоном: 050 456 06 31. 

«Ми вибудували усі процеси таким чином, щоб уся взаємодія з клієнтами відбувалася онлайн. Це швидко, зручно та сучасно. Проте трапляються випадки, коли необхідна очна консультація. Також є клієнти, які віддають перевагу саме такому формату обслуговування. Тому ми продовжуємо відкривати наші представництва в нових регіонах. Цьогоріч для бізнес-клієнтів ми відкрили енергоофіс в Одесі, а нещодавно офіс YASNO з’явився і у Вінниці. Будемо раді бачити місцевих підприємців та завжди готові до співпраці», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

Нагадаємо, нещодавно YASNO провів у Вінниці зустріч з представниками бізнесу. Сергій Коваленко та директор з продажів та обслуговування клієнтів Євген Бушма розповіли для понад 40 підприємців, як обрати електропостачальника, що бути з енергетикою взимку та як бізнесу зменшити витрати на енергоресурси.   


Вас може зацікавити: