Магазин

Відновлено роботу зарядної станції YASNO E-mobility у Миколаєві

Зарядна станція мережі YASNO E-mobility уже доступна для використання у Миколаєві. Електроавтомобілісти можуть зарядити своє авто за адресою: проспект Героїв України 9-Д, станція знаходиться праворуч від входу в Metro Cash&Carry, на відкритій стоянці торговельного центру.

Станція забезпечує зарядження через порти CCS 2 і CHAdeMO ( 50 кВт) і Type 2 (43 кВт).

Знайти зарядку на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка у даний час та умови паркування біля неї, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання, навіть не знаходячись біля станції.

Якщо ви власник або топ-менеджер ТРЦ, автосалону, ресторану, готелю, бізнес-центру в Миколаєві і маєте землю в оренді або власності та вільні кіловати на своїй території, то для вас є пропозиція заробляти на зарядних станціях для електроавтомобілів. Деталі тут.

Нагадаємо, мережа YASNO E-mobility налічує 65 станцій. Вони розташовані в Києві, Одесі, Львові, Житомирі, Дніпрі, Вінниці, Тернополі та на основних трасах країни: Київ – Одеса, Київ – Львів, Київ – Дніпро. 

Вас може зацікавити: