Магазин

Що потрібно, щоб приєднатися до нового тарифного плану YASNO для малого та середнього бізнесу

Однією з унікальних рис нового продукту YASNO для малого та середнього бізнесу, є його цілковита діджитальність. У межах цієї послуги змінити постачальника можна буквально у декілька кліків за три хвилини. Пояснюємо, що потрібно знати, аби швидко пройти процедуру та почати співпрацю з YASNO.

Якщо не використовувати сервіс YASNO, для процедури зміни постачальника потрібно заповнювати та надавати цілий пакет документів, бланків та довідок. Ми пропонуємо робити це в кілька кліків прямо з мобільного телефону

Для того, щоб швидко пройти процес онбордингу, радимо мати під рукою:

Плановий обсяг споживання. Ця інформацію можна отримати, проаналізувавши ваші попередні дані про споживання електроенергії. Від цього залежатиме підбір найкращого тарифу для вас.

Якщо ви ФОП – ви маєте бути зареєстровані у сервісі ДІЯ. Також можна використати сервіс Bank ID. Для реєстрації ТОВ потрібно використати код ЄДРПОУ, а підписати документи слід кваліфікованим електронним підписом.

ЕІС-код точки обліку. Це унікальний ідентифікатор точки обліку (лічильника), який можна дізнатися у паспорті пристрою, в рахунках за електроенергію, які надає вам постачальник, або в договорі. Якщо ви маєте декілька точок обліку, які використовуються, то Та якщо ви не маєте під рукою цього ідентифікатора, то зможете зберегти заявку, а система відправить вам посилання на продовження реєстрації на електронну пошту. Ви зможете заповнити форму протягом трьох днів у будь-який зручний для вас час.

Тож тепер для зміни постачальника електроенергії підприємцям не потрібно витрачати час на довідки та походи в офіси. Після приєднання до YASNO можна легко та швидко отримати фіксований тариф на електроенергію на час дії контракту, зручну модель оплати та онлайн-сервіси: особистий кабінет та чатботи.

Наразі YASNO продовжує працювати над розвитком тарифних планів, створенням нових комфортних сервісів і додаткових пропозицій для клієнтів.  


Вас може зацікавити: