Магазин

Відновлення пошкодженої інфраструктури у столиці:

YASNO провів обстеження будівлі Національного палацу мистецтв «Україна»

З метою відновлення об’єктів інфраструктури, які постраждали внаслідок обстрілів агресора у столиці, експерти з енергоефективності YASNO провели обстеження будівлі Національного палацу мистецтв «Україна» та надали свої рекомендації. Розповідаємо детальніше.

YASNO допомагає компаніям та підприємствам зменшувати витрати на енергоресурси. За цей напрямок відповідає окремий підрозділ YASNO Efficiency. Через механізм енергосервісу YASNO Efficiency вже виконав понад 100 енергоефективних проєктів у промисловості та бюджетній сфері з досягнутою економією від 25 до 90% енергоресурсів. Щоб досягти максимально високих показників економії, фахівці впроваджують систему енергетичного менеджменту. Вона дозволяє підвищити контроль над використанням енергоресурсів і забезпечити зниження енергоспоживання за рахунок організаційних заходів, навчання персоналу, впровадження енергоефективних підходів в усі ключові бізнес-процеси підприємства.

Під час ракетного обстрілу 31 грудня 2022 року поблизу Національного палацу мистецтв «Україна» стався вибух, який значно пошкодив віконні конструкції, двері та вітражі будівлі. В результаті цього функціонування внутрішніх систем опалення та вентиляції стали не ефективними.

Працівники палацу звернулись до YASNO з проханням оглянути будівлю та надати рекомендації щодо відновлення. Експерти з енергоефективності YASNO Efficiency перевірили функціонування інженерних мереж та надали свої рекомендації. Їхня реалізація дозволить не лише якісно відновити будівлю, а й сприятиме значному скороченню використання енергоносіїв та покращить комфортні умови для перебування в будівлі відвідувачів та персоналу. Це дуже важливо сьогодні, в умовах обмеженості ресурсів, яка виникла через агресію ворога.

«Коли ми побачили наслідки обстрілу, то одразу зрозуміли, що самим нам не впоратись і звернулись до YASNO. Ми дуже вдячні усім колективом за експертизу, обстеження будівлі, яка допоможе правильно підійти до процесу відновлення», – сказав Андрій Видиш, тимчасово виконуючий обов’язки гендиректора Національного палацу мистецтв «Україна».

«Наші експерти мають досвід реалізації проєктів на різних об’єктах, починаючи від офісів, дитячих садочків та шкіл та завершуючи підприємствами важкої промисловості. Рішення YASNO дозволяють нашим клієнтам зменшити витрати на енергоресурси та заощадити кошти. Ми розуміємо, що відновлення палацу і його енергоефективна модернізація – це досить масштабний проєкт, тому наші експерти безкоштовно провели обстеження будівлі. Впевнені, що такий внесок YASNO стане надійним фундаментом для старту проєкту», – зазначив Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Нагадаємо, звернутись до YASNO, щоб отримати консультації з енергоефективності та замовити проєкт, можна за номерами (044) 581 93 07, (050) 392 04 09 або написати на електронну пошту esco@yasno.com.ua.  

Вас може зацікавити: