Магазин

Відтепер клієнти YASNO можуть сплачувати за світло через платіжний застосунок Paycell

Абоненти lifecell можуть розраховуватися за електроенергію коштами, що є на мобільному рахунку. А після першої оплати у застосунку Paycell на суму понад 100 грн клієнту буде нараховано 5 Гб мобільного трафіку. 

Здійснити платіж через Paycell можна за декілька хвилин. Для цього необхідно:

• у розділі Сервіси перейти у меню Комунальні послуги

• обрати електропостачальника YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги»)

• ввести особовий рахунок

• вказати суму до сплати 

• підтвердити оплату

Кошти будуть списані з мобільного рахунку абонента, тому не потрібно додатково вводити жодних реквізитів банківської карти. Платіж відбувається без комісії, і, у разі успішної транзакції, клієнт миттєво отримає квитанцію про оплату на свою електронну пошту.

Використовуючи мобільний застосунок Paycell для оплати будь-яких послуг на суму понад 100 грн (у тому числі спожитої електроенергії), клієнту єдиноразово буде нараховано 5 Гб мобільного трафіку від оператора lifecell. 

«Ми постійно працюємо над розвитком власних цифрових сервісів, а також долучаємося до платіжних каналів партнерів, аби наші клієнти могли обрати для себе найзручніший спосіб оплати за електроенергію. Черговий крок у цьому напрямку – поява YASNO у платіжному застосунку Paycell для абонентів lifecell. Маючи залишок коштів на мобільному рахунку, можна за декілька кліків розрахуватися за світло з мобільного у зручний час та у будь-якому місці», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: