Магазин

YASNO та lifecell будуть нагадувати киянам про час ймовірних відключень світла через SMS

Постачальник електроенергії та мобільний оператор запускають безкоштовну послугу для жителів столиці, які є абонентами lifecell. Вона зорієнтує про час можливого відключення світла за адресою, що знаходиться у Києві, згідно із розкладу діючого графіка.

SMS-нагадування дозволять отримувати інформацію, навіть якщо в абонента відсутній інтернет і немає змоги перевірити графік відключення на сайті постачальника. Щоб підключити безкоштовну послугу, потрібно:

• набрати з мобільного *277# 

• обрати опцію «Активувати»

• ввести номер групи. Дізнатись, до якої групи належить ваша адреса, можна на сайті YASNO.

Після цього абонент щоразу отримуватиме SMS з номеру 277 за декілька хвилин до того, як може бути застосоване стабілізаційне відключення відповідно до графіку. У разі екстреного відключення надійде повідомлення про те, що графіки не діють. У будь-який час абонент може змінити адресу, за якою бажає відслідковувати відключення, або відмовитися від послуги.

YASNO нагадує, що приналежність адреси до однієї з груп визначає оператор системи розподілу. Щоб дізнатися чи не змінився номер групи для певної адреси, варто періодично перевіряти цю інформацію.  

«Ми розуміємо, наскільки важливо нашим клієнтам мати оперативну інформацію щодо обмеження електропостачання, аби планувати свої повсякденні справи. Спільно з оператором мобільного зв’язку lifecell ми запустили нову безкоштовну послугу. Налаштувавши її один раз, абоненти lifecell завжди отримуватимуть нагадування коли ймовірно зникне світло у будинку. Такі сповіщення будуть актуальними для усіх киян та, особливо, для людей літнього віку, які не користуються інтернетом, але можуть переглядати SMS-повідомлення», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Детальніша інформація за посиланням.


Вас може зацікавити: