Магазин

Чому важливо скористатись можливістю і обміняти звичайні лампочки на LED

В Україні стартувала програма обміну звичайних ламп розжарювання на LED. Наразі відбувається тестування послуги. За умовами програми можна безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп. Чому важливо це зробити кожному українцю і як це допоможе енергосистемі, розповідає YASNO.

Основною перевагою LED-ламп є, звичайно, їхня економічність і практичність. Вони споживають до 10 разів менше електроенергії, ніж звичайні лампи розжарювання та слугують до 11 років без заміни. А ще вони забезпечують більш приємне та безпечне для зору освітлення та не шкодять атмосфері. Економія на освітленні приміщення може сягати понад 80%. Тому важливо, щоб якомога більше українців скористались цією можливістю і замінили лампочки у своїх домівках.

«Враховуючи атаки ворога по об’єктам енергетичної інфраструктури, питання економії електроенергії є надзвичайно важливим. І, завдяки такій ініціативі, нікому навіть не доведеться витрачати власні кошти, адже отримати 5 LED-ламп кожен українець зможе безкоштовно. Будь ласка, скористайтесь такою можливістю. Такий простий крок в масштабах країни дозволить зменшити споживання електроенергії і, відповідно, знизити навантаження на енергосистему, а це реальна допомога енергетикам», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Щоб скористатися програмою, достатньо попередньо залишити заявку у «Дії», прийти у відділення Укрпошти й обміняти 5 звичайних ламп на таку ж кількість світлодіодних.

Експерти YASNO також рекомендують замислитись про заміну систем освітлення на підприємствах, в офісах та інших установах на більш енергоефективну. Такий крок дозволить зменшити споживання та зекономить кошти бізнесу на електроенергію. Для прикладу, YASNO вже реалізував на умовах енергосервісу понад 24 проєкти з модернізації систем освітлення, які дозволили клієнтам зменшити споживання електроенергії в середньому на 85%. 




















Вас може зацікавити: