Магазин

Українці задонатили понад півмільйона гривень у рамках проекту «Разом ми сильніші»

Вже понад 7 місяців небайдужі українці допомагають сплачувати за світло тим, кому в умовах війни важко зробити це самостійно. Всього у рамках проєкту «Разом ми сильніші», який ініціював YASNO, надійшло вже 4,5 тис. таких оплат на суму більше 550 тис. грн. 

Система автоматично визначає особовий рахунок, на який зараховуються кошти. Їх власниками, в тому числі, є багатодітні сім’ї, родини загиблих військовослужбовців, учасники бойових дій та війни та інші категорії споживачів, які потребують особливої допомоги.  

YASNO зі свого боку також не залишився осторонь цієї ініціативи, та до свого 3-річчя вдвічі збільшив усі донати, які надходили протягом 7-20 листопада. Лише за цей період українці здійснили більше 300 платежів по 25, 100, 250 та 500 грн, а загальна їх сума склала понад 55 тис. грн. Вона була подвоєна за рахунок коштів постачальників під брендом YASNO, після чого рандомно розподілена та зарахована на особові рахунки, які беруть участь у проєкті.  

Сьогодні кожен може долучитися до проєкту та зробити свій внесок. Здійснити донат можна за декілька хвилин на сайті або у viber-бот YASNO.

«Наш проект триває, адже тисячі споживачів досі потребують допомоги в оплаті рахунків за світло. Разом ми сильніші, і тільки підтримуючи один одного зможемо вистояти та здолати темряву. Ми створили можливість подарувати світло і вже переконалися, наскільки українці згуртовані у своїй взаємодопомозі та прагненні бути корисними», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.   


Вас може зацікавити: