Магазин

Сплатити рахунок за електроенергію від YASNO кияни можуть у мережі АЗК WOG

Відтепер власники житла в столиці мають змогу розрахуватися за світло на автозаправних комплексах WOG по всій країні. Таку можливість для своїх клієнтів реалізував постачальник YASNO спільно з фінансовим партнером ГлобалМані. 

Сплатити за електроенергію на АЗК WOG можна за лічені хвилини. Для цього потрібно назвати оператору свій особовий рахунок та ПІБ власника. Клієнт має змогу внести готівкою до 5 тис. грн, а якщо потрібна точна сума нарахувань – її повідомить оператор. Перелік АЗК WOG, на яких можна розрахуватися за спожиту електроенергію, можна переглянути тут.

«Ми вже створили низку онлайн-сервісів, які дозволяють дистанційно розраховуватися за світло у зручний час та спосіб: Особистий кабінет, Viber та Telegram боти, форми на сайті. Тепер відвідувачам АЗК WOG навіть не потрібно витрачати додатковий час – внести платіж можна поки заправляється автівка. Ми прагнемо, аби клієнти мали можливість обрати найбільш комфортний для себе спосіб оплати за електроенергію. Тому продовжуємо розвивати онлайн-сервіси та створювати нові канали для оплати офлайн», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

Це пілотний проєкт, який, як розповідають у YASNO, незабаром буде масштабований. Можливість оплати на касі АЗК WOG за спожиту електроенергію з’явиться також у клієнтів Дніпропетровської та Донецької областей.

«Мережа АЗК WOG прагне бути надійним партнером для наших клієнтів та пропонувати максимум зручних сервісів, які дають можливість задовольнити їхні потреби в найбільш зручний спосіб. Більше того, наша команда реагує на виклики сьогодення й упроваджує послуги, найбільш актуальні для споживачів саме в цей час. Опція оплати за спожиту електроенергію розширила лінійку таких сервісів», - підкреслив Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.  

«Міжнародна платіжна система ГлобалМані з 2010 року надає можливість громадянам сплачувати на користь найбільших надавачів послуг в різноманітних роздрібних мережах. Вважаємо, що в даний час дуже важливо надати додаткову можливість громадянам зробити свій внесок в посилення енергетичної безпеки країни та сплатити за електроенергію на АЗК WOG в будь-якому регіоні України», - зауважив Олександр Туркевич, комерційний директор міжнародної платіжної системи ГлобалМані.

Вас може зацікавити: