Магазин

YASNO відновлює проєкти з встановлення сонячних електростанцій

Відтепер YASNO пропонує встановлення сонячних електростанцій «під ключ» для приватних домогосподарств та бізнесу: від розробки технічного рішення до монтажу обладнання та його введення в експлуатацію.

Використання сонячної енергії дозволяє забезпечити енергетичну автономність, зменшити витрати на оплату комунальних послуг та зробити внесок в охорону довкілля. В умовах війни та постійних обстрілів енергосистеми, встановлення сонячних панелей – це надійний спосіб захистити оселю та бізнес від відключень та здорожчання ресурсів. 

YASNO може реалізувати різні види проектів сонячних електростанцій в залежності від потреб:

Автономна сонячна електростанція – для об'єктів, які мають обмежений доступ до мережі та яким необхідно забезпечити автономне енергоживлення. Наприклад, для дачі, заміських будинків, невеликих господарств, які віддалені від централізованої мережі та мають перебої з електропостачанням.

Гібридна сонячна електростанція – це рішення для дому та невеликих підприємств, яке дозволить не лише покривати своє споживання, залишатися зі світлом у разі знеструмлень, а й допоможе отримувати додатковий дохід за рахунок продажу надлишків виробленої електроенергії.

Мережева сонячна електростанція – на відміну автономної та гібридної не має акумулятора, тому не здатна накопичувати електроенергію на випадок відключень. При цьому вона дозволить генерувати електроенергію в денний час доби та заробляти на продажі неспожитих кіловат∙годин.

YASNO візьме на себе усі етапи проєкту: виконає технічну розробку, підбере сертифіковане обладнання від надійних виробників, а також організує доставку та монтажні роботи. Якщо бізнес бажає заробляти на сонячній електростанції, окремо буде укладено договір купівлі-продажу електроенергії.

Для того, щоб отримати індивідуальну консультацію та розрахунок вартості проєкту, необхідно заповнити форму на сайті YASNO.

«В умовах війни усі українці переконалися, наскільки важливе значення має енергонезалежність. Найкраща інвестиція у неї – встановлення сонячної електростанції. Це захист від нестабільного електропостачання та зростання тарифів як для родини, так і для бізнесу. Кожна згенерована кіловат∙година економить ваш бюджет, а якщо виробленої енергії більше, ніж вам потрібно – це ще й додатковий заробіток для підприємства», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: