Магазин

Бізнес може приєднатися до YASNO через мобільний застосунок

Відтепер через мобільний застосунок YASNO Mobile малий та середній бізнес може змінити постачальника електроенергії та стати клієнтом YASNO. Уся процедура займає декілька хвилин та не потребує жодних паперових документів. 

Щоб почати купувати електроенергію в YASNO, малому та середньому бізнесу не потрібно збирати жодні довідки та їхати в енергоофіс. Достатньо завантажити застосунок YASNO Mobile в Play Market чи App Store та пройти 5 простих етапів:

1. Вказати дані про поточне підключення – область, оператора системи розподілу та діючого постачальника.

2. Обрати тарифний план – бізнес може підключитися на фіксований тариф або купувати електроенергію за ринковою ціною. У разі приєднання на фіксований тариф є можливість також обрати тип передплати (100% або 50%). Який би варіант не обрав клієнт, на цьому етапі він отримає вичерпну інформацію про вартість електроенергії та умови співпраці з YASNO. 

3. Завантажити інформацію про компанію – для цього потрібно лише авторизуватися через систему ID.GOV.UA (для ФОП) або вказати ЄДРПОУ (для юридичних осіб). Уся необхідна інформація підтягнеться автоматично і клієнту не потрібно буде надавати її у паперовому вигляді. За необхідності можна вручну внести зміни в електронну адресу та дані про статус платника податків. 

4. Зазначити об’єкти – бізнес може підключити на постачання до YASNO необмежену кількість об’єктів. Для кожного з них необхідно вказати ЕІC-код (його можна дізнатися в Особистому кабінеті ОСР або договорі про розподіл) та прогнозний обсяг споживання. Ціна залишатиметься незмінною за умови споживання в рамках прогнозу з відхиленням +/- 50%. 

5. Подати заявку – на останньому етапі ФОП отримують комерційну пропозицію відповідно до обраного тарифного плану та вже заповнену заяву, яку потрібно просто надіслати. Юридичним особам потрібно спочатку завантажити заповнену заяву, підписати електронним цифровим підписом і після цього надіслати через застосунок. 

Після відправки заяви клієнт може відстежувати її статус та отримає повідомлення за результатами розгляду. 

«Застосунок YASNO Mobile – це єдина точка входу для вирішення будь-яких питань з електропостачання. Ми поєднали в одному сервісі усі необхідні функції як для побутових, так і для бізнес-клієнтів. Сьогодні будь-яке підприємство незалежно від місцезнаходження може приєднатися до YASNO, зробивши декілька кліків на смартфоні. Новий функціонал стане в пригоді і нашим існуючим клієнтам, які тепер у застосунку можуть змінити тарифний план», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 


Вас може зацікавити: