Винагорода за вдалу рекомендацію: YASNO запустило реферальну програму для пошуку співробітників

Бренд-постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO запустив реферальну програму для пошуку майбутніх співробітників. Тепер кожен охочий може порадити кандидата на відкриту вакансію в компаніях бренду. В разі успішного працевлаштування кандидата, той, хто надав рекомендацію отримає винагороду.

«Поєднання ритейлу та енергетики – це досить специфічна галузь для роботи. Проте у нас в YASNO працюють і закупівельники, і фахівці із продажів, і фінансисти. Тому для ефективнішого пошуку кандидатів ми запустили програму, яка мотивуватиме людей радити нам фахівців. Вірю, що така ініціатива стане хорошим помічником у формуванні якісної команди», - говорить генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Для того, щоб порекомендувати кандидата на вакансію в YASNO, потрібно заповнити форму за посиланням: https://bit.ly/3wSvzor. Також варто ознайомитися із правилами реферальної програми, які стають доступними після заповнення заявки перед її відправкою.

Основною умовою отримання винагороди є успішне проходження кандидатом відбору, працевлаштування та проходження тримісячного випробувального терміну.


Вас може зацікавити: